• Telefon: +36 (42) 506 600 |
  • polifem@polifem.hu |
Menü

A Polifém Kft., több mint 30 éve folyamatosan működő, 100% magyar magántulajdonban lévő vállalkozás.

Cégünk a megalakulása óta folyamatosan fejleszti a technológiát, valamint a termékpalettát. A folyamatos technológiai és termékfejlesztésnek köszönhetően a mai kornak és trendeknek megfelelő hatékony, energiatakarékos gyártás valósul meg. A robotizált gyártástechnológiánknak, valamint a folyamatos minőségellenőrzésnek köszönhetően késztermékeink kiváló minőségűek. Számítógépes nyilvántartási rendszer segítségével a raktárkészletünk folyamatosan nyomonkövethető.

Fő profilunk a gyógyszertári-kozmetikai-háztartás vegyipari területeken használatos csomagolóanyagok, valamint azok kiegészítőinek gyártása.

A termékeink alapanyagai és mesterkeverékei egyaránt teljesítik a REACH, valamint élelmiszerbiztonsági követelményeket. A termékek színe a Pantone skáláról választva bármilyen lehet, továbbá egyedi színű termékek kifejlesztését is vállaljuk.

Gyártásunk több, mint 17 éve ISO 9001 minőségirányítási rendszer alapján történik, az általunk gyártott termékek OGYÉI engedéllyel rendelkeznek.

Nagy mennyiségben, rövid gyártási határidővel tudjuk vállalni a termékpalettánkon szereplő termékek gyártását. A késztermékek raktározása temperált magasraktárunkban történik, mely lehetővé teszi a folyamatos raktárkészlet biztosítását, ezzel minimálisra csökkentve a megrendelés leadásától a termék kiszállításáig/átvételéig eltelt időt.

Kis- és nagykereskedelmi Ügyfeleket egyaránt kiszolgálunk.

Termékeink felkeltették érdeklődését? Lépjen velünk kapcsolatba és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Írj meg nekünk körülbelüli mennyiség igényét, illetve a kívánt termékek, termékkategóriák listáját, esetlegesen teljesen egyedi igényét! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!